Doneaza - Asociatia MISIUNE PENTRU COPII

Main menu:

Doneaza

1. DIRECTIONEAZA  2%  din impozitul pe venit

Legea îţi permite să direcţionezi 2% din impozitul pe venit unei organizaţii non-profit, directioneaza catre ASOCIATIA MISIUNE PENTRU COPII si asfel vei ajuta la realizarea proiectului nostru,vei pune o caramida la temelia unei CASE PENTRU COPII SI TINERI SI A UNEI SCOLI DE MESERII PENTRU CEI CE PROVIN DIN FAMILII DEFAVORIZATE SAU DIN CENTRE DE PLASAMENT,etc.

Ce trebuie să faci?

• Sa completeazi şi semnezi formularul 230 (descarca), dacă în anul 2014 ai obţinut venituri din salarii;
  • Sa completeazi şi semnezi formularul 200 (descarca), dacă în anul 2014 ai obţinut venituri din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor-chirii, activităţi independente, drepturi de autor etc.)

Formularele completate se pot depune direct la registratura administraţiei financiare de care aparţineţi, la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, la sediul asociatiei noastre sau contactati-ne telefonic 0722265512 pentru a ne inmana  formularele completate.

Termenul limită de depunere a formularelor este 25 mai 2015.

2. DONEAZA

a) Doneaza in contul RO14INGB0000999904551123

Deschis la  Ing Bank, Sucursala Timisoara

Asociaţia Misiune pentru copii

CIF: 33494962

b) Doneaza la sediul Asociatiei Misiune pentru copii

- alimente

- haine

- jucarii

- incaltaminte

VA MULTUMIM tuturor celor care ne sprijiniti pe noi si implicit pe ei,pe copiii si tinerii care au nevoie de sustinere pentru integrarea in societate!

Back to content | Back to main menu