Inactive - Asociatia MISIUNE PENTRU COPII

Inactive

Campanii

1. Vine iarna.....sa le aducem caldura in casa si in inimi

O data cu venirea iernii,Centrul de copii "Hansel si Gretel" are nevoie de ajutorul nostru pentru achizitionarea unei centrale si a intregului sistem de incalzire pentru o parte din dormitoarele copiilor din acest centru.

Astfel, Asociatia Misiune pentru copii vine in ajutorul lor prin aceasta campanie de strangere de fonduri si chiar de materiale(calorifere) pentru a le aduce caldura in "casa lor" si in suflete.

Haideti impreuna sa le intindem o mana de ajutor

Doneaza in contul RO14INGB0000999904551123

Deschis la  Ing Bank, Sucursala Timisoar

Asociaţia Misiune pentru copii

CIF: 33494962

Va multumim tuturor care sunteti alaturi de noi in aceasta campanie.

Multumim  mult Partenerului nostru RAZVAN TODERAS, administrator ECO  TIRES prin intermediul caruia glasul campaniei  noastra” Vine iarna.....sa le aducem caldura in casa si in inimi”a ajuns si la un suflet mare, care a donat Centrului  de copii "Hansel si Gretel" din Buzias o centrala termica care sa le incalzeasca casa si inimile.

Astfel incheiem cu succes aceasta campanie .Ne bucuram ca am putut sa aducem un zambet si multa caldura in sufletele copiilor din acest centru.

Va asteptam sa ne sprijiniti si in campaniile si proiectele viitoare .

2.Si la ei trebuie sa vina Mos Craciun….

Iata –ne ajunsi in luna Decembrie,luna cadourilor,luna in care fiecare dintre noi ar trebui sa fie mai bun….cand fiecare dintre noi sarbatoreste cu brad impodobit,belsug pe masa si bucuria venirii lui Mos Craciun,dar ei….?si ei ar trebui sa aiba aceasta posibilitate si sa simta bucuria acestor momente. Sa incercam impreuna sa fim Mos Craciun pentru copiii din Centrele  de plasament .

Fii Mos Craciun pentru un copil!

Asteptam sprijinul tuturor celor care doresc sa se implice in aceasta campanie.

Va multumim.

Incheiem  si aceasta campanie cu bucurie si implinire sufleteasca ,ca impreuna cu dumneavoastra am reusit sa il ducem pe Mos Craciun in 3 Centre de copii si sa le oferim bucuria de a primii cadouri si pentru unii din ei bucuria de al vedea pe Mosul pentru prima data.

Multumim pe aceasta cale :

• Angajatilor firmei BOSCH Timisoara pentru cadourile stranse si oferite copiilor cu ajutorul voluntarilor
  • Mos Craciunului –  D-nului Marius Codarcea
  • D-nului Razvan Toderas
  • D-nei  Monica Turcanu
  • Echipei Misiune pentru copii si tuturor celor care ne-au sprijinit financiar  si cu cadouri in aceasta campanie.

In 12.12.2014, Mos Craciun  si echipa Misiune pentru copii a poposit la CENTRUL DE PRIMIRI IN REGIM DE URGENTA  TIMISOARA.

Poze…..

In 20.12.2014, Mosul si echipa Misiune pentru copii a ajuns la CENTRUL DE PLASAMENT LUGOJ

Poze……

Tot in 20.12.2014, Mosul si echipa Misiune pentru copii aduc bucurie si cadouri copiilor din CENTRUL  “Hansel si Gretel" din Buzias.

Poze……

Back to content | Back to main menu