Povestea noastra - Asociatia MISIUNE PENTRU COPII

Main menu:

Povestea noastra

Despre noi

Povestea noastra pe scurt….

A fost o data ca niciodata….Aşa incep toate poveştile pe care cu toţii le-am ascultat  cu  drag  în  copilăria  noastră.  Aşa  incepe  şi  povestea noastra, trei prieteni înarmati cu credintă, entuziasm şi încredere, hotărăsc ca împreună să facă ceva pentru copiii  abandonaţi,  proveniţi  din  familii dezbinate, defavorizate,  pentru  copiii instituţionalizaţi,  pentru  copiii  străzii…că  dacă  n-ar  fi  nu  s-ar  povestii..Aşa  a  luat naştere ASOCIAŢIA MISIUNE PENTRU COPII.

Şi  pentru ca povestea noastra acum se scrie,  am vrea ca şi  TU, care acum citeşti aceste rânduri să faci parte din ea, ….din povestea noastră, să scrii şi tu o pagină din ea.

Ne dorim ca povestea să cuprindă mii de personaje cu suflet,  care să ne sprijine in realizarea obiectivelor noastre şi mii de copii pe chipul cărora să aducem zâmbetul.

Şi pentru că poveştile se desfăşoară în locaţii de basm, principalul nostru proiect este să construim  O CASUŢA DIN POVESTE….da, o Casa pentru copii si tineri.

Back to content | Back to main menu